Μια υπαίθρια συναυλία εν μέσω της έξαρσης της μετάλλαξης Όμικρον που έχει οδηγήσει σε δεκάδες χιλιάδες κρούσματα στη χώρα μας προσπάθησε να πραγματοποιήσει χθες βράδυ γνωστός τράπερ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, το κάλεσμα έγινε μέσα από τα social media με fans να γεμίζουν την πλατεία μπροστά από το Mall στον Άγιο Δημήτριο. Εκεί η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και συνέλαβαν τον τράπερ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο γνωστός τράπερ Daddy Tsoulfa συνελήφθη μετά από υπαίθρια κορονοσυναυλία που διοργάνωσαν νεαροί fans του, στον Άγιο Δημήτριο.

Το κάλεσμα για το live έγινε από τον ίδιο μέσα από τα social media, ενώ ενημέρωνε τους fans του πως θα βιντεοσκοπηθεί, ώστε τα πλάνα να παίξουν στο επόμενο βίντεο κλιπ του.

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με τη συμμετοχή του Daddy Tsoulfa, καθώς και άλλων γνωστών τράπερς και το «παρών» έδωσαν περισσότεροι από 50 νεαροί.

Ωστόσο, κάποιοι γονείς παιδιών που παρακολουθούσαν τη συναυλία κατήγγειλαν στην αστυνομία το παράνομο event με αποτέλεσμα περιπολικά της Άμεσης Δράσης να φτάσουν στο σημείο και να τη διακόψουν.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τράπερ Daddy Tsoulfa εν μέσω αποδοκιμασιών από δεκάδες οπαδούς του που ζητούσαν να αφεθεί ελεύθερος.