Κανείς ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει και να δεχθεί την τραγωδία που έγινε το βράδυ της Τρίτης μετά τη σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Η μακάβρια λίστα των νεκρών, κυρίως νέα παιδιά μεγαλώνει ενώ πολλά άτομα αγνοούνται. Ανάμεσα σε αυτά και ο Ντένις Ρούτσι που έμενε στη Θεσσαλονίκη και είχε πάει τριήμερο στην Αθήνα για να συναντήσει την σύντροφό του.

Το okmag, επικοινώνησε με τον αδελφό του Κριστιάν Ρούτσι ο οποίος κάνει έκκληση σε όποιον τον έχει δει ενώ περιγράφει τη συγκλονιστική τελευταία συνομιλία του Ντένι με τον πατέρα του λίγα λεπτά πριν γίνει το τραγικό δυστύχημα.

Τι ενημέρωση έχετε μέχρι στιγμής για τον αδελφό σου Κριστιάν;

Έχουμε δώσει DNA και μας είπαν πως θα μας πάρουν τηλέφωνο μόλις έχουν κάποιο νέο από την έρευνα. Περιμένουμε… Ο Ντένι μίλησε με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ. Του είπε «έρχομαι» λίγο μετά κόπηκε η γραμμή. Ίσως ήταν η ώρα που έγινε το δυστύχημα. Είναι τραγικό. Οι γονείς μου είναι σε απερίγραπτη κατάσταση είναι πολύ χάλια.

Σε ποιο βαγόνι ήταν ο αδελφός σου;

Ο αδελφός μου είχε κατέβει για το τριήμερο στην Αθήνα να δει την κοπέλα του και ερχόταν σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν στο πέμπτο βαγόνι. Το εισιτήριό του ήταν για τον πέμπτο βαγόνι. Αλλά πιστεύουμε ότι πήγε στο κυλικείο για να αγοράσει κάτι. Ελπίζουμε όμως μήπως ζει…

Ο Ντένις Ρούτσι που αγνοείται μετά το δυστύχημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ