Η τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή βρέθηκε για δουλειές στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ και έζησε τον εφιάλτη μετά την σφοδρή επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ που μετρά εκατοντάδες νεκρούς. Η τραγουδίστρια με μια ανάρτηση που έκανε στα προσωπικά της social media το απόγευμα της Δευτέρας έκανε μια αγωνιώδη έκκληση για βοήθεια καθώς τόσο εκείνη όσο και άλλες Έλληνες που βρίσκονται εκεί είχαν εγκλωβιστεί στο Τελ Αβίβ και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν άμεσα στην Ελλάδα. Ευτυχώς τα μέσα ενημέρωσης γνωστοποίησαν το θέμα και η Νατάσα αλλά και άλλοι Έλληνες γυρίζουν σήμερα στην Ελλάδα, σοκαρισμένοι μεν αλλά ασφαλείς.

Το okmag εντόπισε την Νατάσα Μεντή η οποία βρίσκεται ακόμα στο Τελ Αβίβ. Η τραγουδίστρια μας περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε την ημέρα που ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου.

Eίμαι στο Τελ Αβίβ. Τα πράγματα εδώ είναι πολύ πιο σοβαρά απ ότι φαίνονται. Η εμπειρία ήταν συγκλονιστικά τραγική. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Νομίζω ότι βλέπω ένα κακό όνειρο. Ακόμα μέχρι σήμερα ακούγονται βομβαρδισμοί. Ευτυχώς τώρα μακρινοί. Εγώ φιλοξενούμαι σε ένα σπίτι, στο κέντρο του Τελ Αβίβ. Το πρωί που συνέβη όλο αυτό ξύπνησα από τις σειρήνες. Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός. Την πρηγούμενη μέρα ήταν όλα ήσυχα. Αναρωτιόμασταν τι συμβαίνει και αρχίζουν ξαφνικά να ακούγονται εκρήξεις, πυροβολισμοί, τσιρίδες, να μυρίζει έξω παντού καμμένο. Εγώ σε κατάσταση σοκ. Δεν το περίμενα. Η πρώτη μέρα ήταν εφιαλτική. Δεν κοιμήθηκα 3 μέρες γιατί ξυπναγα με πονοκέφαλο από τις σειρήνες. Δεν κυκλοφορεί κανένας εδώ. Τώρα είναι λίγο καλύτερα. Όταν έπεσε η βόμβα σε κοντινή μας περιοχή κουνηθήκαμε λες και ήταν σεισμός. Ευτυχώς μένω στο κέντρο και εδώ δεν έπεσαν βόμβες.

Πότε επιστρέφει στην Ελλάδα

Προσπαθώ να είμαι καλά. Ευτυχώς μεσολάβησε η πρεσβεία με εντολή φαντάζομαι του Πρωθυπουργού ή του Υπουργού εξωτερικών και σήμερα επιστρέφουμε. Η πτήση μας είναι το απόγευμα. Γιατί είχα βρει εισιτήριο για την Πέμπτη. Ευτυχώς επιστρέφουμε.



Διαβάστε επισης: Νατάσα Μεντή: Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ η τραγουδίστρια – Η αγωνιώδης έκκλησή της για βοήθεια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ