Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται με τη Λένα Δροσάκη να βρίσκεται για δεύτερη μέρα στη θέση του μάρτυρα. Η ίδια εξετάζεται από την πολιτική αγωγή και από τους συνηγόρους υπεράσπισης.

Η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2007, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά της ξεκίνησαν κάποια τηλεφωνήματα από τον ηθοποιό προς εκείνη κυρίως της βραδινές ώρες.

Όπως είπε τα τηλεφωνήματα κράτησαν περίπου 20 ημέρες με την ίδια να αποκαλύπτει ότι «Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας ο άνθρωπος αυτός αυτοϊκανοποιούνταν. Εγώ του έλεγα “σας παρακαλώ κύριε Φιλιππίδη σταματήστε”». Η ίδια υποστήριζε ότι δεν είχε τη δύναμη να του κλείσει το τηλέφωνο γιατί φοβόταν από τις απειλές του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα με τα λεγόμενα της Λένας Δροσάκη την απειλούσε λέγοντάς της ότι θα την καταστρέψει και πως δεν πρόκειται ξανά να βρει δουλειά.

Μεταξύ άλλων η Λένα Δροσάκη τόνισε πως είχε απευθυνθεί σε ψυχολόγο εκείνη την περίοδο η οποία της είπε πως πρέπει να αντιμετωπίσει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στο δικαστήριο ακούστηκε μεταξύ άλλων πως ο Πέτρος Φιλιππίδης οπλοφορούσε ενώ φέρεται να είχε σχέση με μια γυναίκα την οποία επισκεπτόνταν στο σπίτι της και την απειλούσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ