Συντετριμμένος παραμένει ο Άλεκ Μπάλντουιν μετά τον θάνατο της συνεργάτιδάς του, Χαλίνα Χάτσινς από το ίδιο του το όπλο στα γυρίσματα της ταινίας Rust. Ο Χολιγουντιανός σταρ πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας γουέστερν.

Μετά την τραγωδία ο 63χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Σάντα Φε. Έδωσε κατάθεση και παραμένει ελεύθερος, ενώ βρέθηκε στην ιδιωτική κηδεία της κινηματογραφίστριας και με δάκρυα στα μάτια σχεδόν κατέρρευσε στην αγκαλιά του συζύγου της. Η Χαλίνα Χάτσινς είχε και έναν γιο εννέα ετών.

Ο Μπάλντουιν δήλωσε συντετριμμένος από τον θάνατο της άτυχης κοπέλας αναφέροντας. «Δεν έχω λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη λύπη μου για το τραγικό ατύχημα όπου σκοτώθηκε η Χαλίνα Χάτσινς».

Συγκλονισμένη όμως είναι και η σύζυγός του, Χιλάρια Μπάλντουιν από το τραγικό ατύχημα. Με ανάρτησή της στο Instagram, η Χιλάρια Μπάλντουιν έστειλε το δικό της μήνυμα στην οικογένεια της αδικοχαμένης κινηματογραφίστριας και αναφέρθηκε και στη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύζυγός της.

«Η καρδιά μου είναι με τη χαλίνα, τον σύζυγό της και τον γιο τους, την οικογένεια και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Και στον Άλεκ μου. Εκείνος είπε: “Δεν υπάρχουν λόγια” γιατί είναι αδύνατο να εκφράσουμε το σοκ και τον πόνο που προκάλεσε αυτό το τραγικό ατύχημα. Συντριβή, απώλεια, στήριξη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ