Σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ντινάμο Ζάγκρεμπμ στη σκιά της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη. Ο νεαρός δολοφονήθηκε κατά την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και άπαντες στην ΑΕΚ αφιέρωσαν στη μνήμη του, τη μεγάλη πρόκριση στα play off του Champions League.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη λήξη του αγώνα, σήκωσε μια φανέλα της ΑΕΚ με το όνομα του Μιχάλη προς τον κόσμο της ομάδας, την ώρα που τον έχει πάρει στα χέρια ένας οπαδός. Ο προπονητής της Ένωσης, ωστόσο, αφιέρωσε και σε ανάρτησή του στο Instagram την πρόκριση στον 29χρονο. Εκεί «ανέβασε» μια συγκινητική φωτογραφία του ίδιου μαζί με τον αδικοχαμένο οπαδό, στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα πριν από μερικούς μήνες και τη συνόδευε με τη φράση «Αυτή η επιτυχία είναι αφιερωμένη στον Μιχάλη».

Με τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Ντινάμο και με τους έντονους πανηγυρισμούς ο Ματίας Αλμέιδα, ύψωσε στον ουρανό τη φανέλα με το Νο 21 και το όνομα του Μιχάλη.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι αναρτήσεις των διάσημων της ελληνικής showbiz.

Ο Μάριος Αθανασίου έγραψε: «Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους. Μας κάνατε περήφανους. Ας τελειώσουμε πια με τη μικροπρέπεια. Σήμερα είμαι περήφανος για την ΑΕΚ, όπως προχθλες ήμουν για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Είμαι ένας άρρωστος Ολυμπιακός που χαίρομαι με τις νίκες των άλλων στην Ευρώπη».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέβασε την ακόλουθη φωτογραφία:

Ο Γιάννης Αϊβάζης βρλεθηκε στο Opap Arena και δημοσίευσε ένα video.

Τέλος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε: «Όλοι ΑΕΚ απόψε».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Κατσουρής: Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο του 29χρονου που δολοφόνησαν οι χούλιγκαν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ