Ανέκαθεν οι αθλητές, πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες αισθάνονται την ανάγκη να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη ή έναν παγκόσμιο τίτλο σε μια μεγάλη νυχτερινή πίστα. Ίσως έτσι θέλουν να ξεφύγουν από το απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης και τη σκληρή τους ρουτίνα. Ένα τέτοιο παράδειγμα είχαμε στο κέντρο όπου τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Έτσι το Σάββατο το βράδυ η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού θέλησε να διασκεδάσει και να γιορτάσει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup με μία νύχτα στυο κέντρο όπου τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος. Τα «χρυσά» κορίτσια του Χάρη Παυλίδη επικράτησαν με 14-11 της ρωσικής Κίνεφ Κίρισι στο ματς του τίτλου. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου μετά το τέλος του αγώνα. Ωστόσο θέλησαν με μεταφέρουν τη γιορτή εκτός των γηπέδων, οπότε το γλέντι συνεχίστηκε και στο γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Όαοι θαμώνες έτυχαν να είναι εκεί είδαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού να γιορτάζουν τη νίκη με την ψυχή τους. Μάλιστα ο Νίκος Οικονομόπουλος, φωτογραφήθηκε και με το τρόπαιο. Ήταν μια πολύ χαρούμενη στιγμλη για τον τραγουδιστή αφού πριν από λίγες μέρες είχε πέσει θύμα διάρρηξης.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» οι ληστές εισέβαλαν στη μονοκατοικία την ώρα που ο τραγουδιστής απουσίαζε.

Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νίκος Οικονομόπουλος,Βάσω Πλευρίτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι διαρρήκτες έψαξαν όλους τους χώρους για χρήματα και αντικείμενα αξίας και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ο Νίκος Οικονομόπουλος αντιλήφθηκε τη διάρρηξη όταν γύρισε στο σπίτι του και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Στον χώρο μετέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τη συλλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. Ο Νίκος Οικονομόπουλος επέστρεψε στις πίστες τον Οκτώβρη. Ξεκίνησε τις εμφανίσεις δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη, που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και την Ήβη Αδάμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ