Ο ντράμερ που συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια με τους Πυξ Λαξ Γιώργος Γιαννόπουλος είναι, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο μουσικός που καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε 12ετη κάθειρξη με την κατηγορία αποπλάνησης 6χρονης.

Σήμερα η δίκη στο Εφετείο πήρε αναβολή για τον Απρίλιο λόγω προβλήματος υγείας παράγοντα της δίκης. Η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο για παιδοφιλία τον ντράμερ θα γίνει στις 11 Απριλίου. Ο μουσικός θα δικαζόταν από το Εφετείο για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, όταν το κορίτσι ήταν 6 με 8 ετών.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 71χρονος σήμερα μουσικός έχει ήδη καταδικαστεί για την υπόθεση σε πρώτο βαθμό. Στην πρωτοβάθμια δίκη ενώπιον του ΜΟΔ Αθηνών, τον Απρίλιο του 2019, ο κατηγορούμενος κρίθηκε κατά πλειοψηφία 5-2 ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά. Ο κατηγορούμενος όμως άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του δύο φορές τον μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ