Αθόρυβα, αλλά πολύ ενεργά βρέθηκε στην Εύβοια -τόπο καταγωγής του- και βοηθά με τις φωτιές ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς. Ο γνωστός αθλητής βλέποντας την πύρινη λαίλαπα να κατακαίει την Εύβοια, έδωσε το «παρών» ως εθελοντής στη μάχη της κατάσβεσης.

Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει γνωστή την κίνησή του, ούτε έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια ανάρτηση στα social media. Μέσω τρίτου, όμως, έγινε γνωστό πως βρίσκεται στους Καματριάδες στην Εύβοια και βοηθά με κάθε τρόπο για να σβήσουν οι φωτιές.

Ο έμπειρος γκαρντ, που έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για την επομενη χρονιά, κατάγεται απί την Αιδηψό και με δύναμη και μεγαλείο ψυχής βρέθηκε στο πλάι των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

«Στο μέτωπο της φωτιάς των ΚΑΜΑΤΡΙΑΔΩΝ Β. Εύβοιας όπου συναντήσαμε αθλητές του ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΥ Μ. Κιαπέκο Γ. Τσιτουμη Δ. Ματάκια Τ. Ανδριτσο και τον αθλητή της ΑΕΚ Νίκο Παπά καθως και αλλα παιδιά νεολαία της περιοχης μας να βοηθούν στην κατάσβεση. Συγχαρητήρια να τους έχει ο θεος καλά Παση θυσία δεν πρεπει η φωτιά να περάσει στην Ιστιαια», ανέφερε ανάρτηση του Στέφανου Παπανδρέου στο Facebook.

Στο μέτωπο της φωτιάς των ΚΑΜΑΤΡΙΑΔΩΝ β. Εύβοιας όπου συναντήσαμε αθλητές του ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΥ Μ. Κιαπέκο Γ. Τσιτουμη Δ….

Posted by Stefanos Papandreou on Monday, August 9, 2021

Αναφορά στη δράση του Νίκου Παππά και των άλλων εθελοντών στην Εύβοια έγινε και από τον λογαριασμό του propaganda.gr στο Instagram

«Έχετε λίγο χρόνο να μιλήσουμε για μεγάλους αθλητές; Ε, ας μιλήσουμε για τον Νίκο Παππά που βρέθηκε στην Εύβοια να σβήνει φλόγες μαζί με άλλους εθελοντές. Γεια σου Παππά!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ