Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις όσον αφορά την προσωπική ζωή και τη «δράση» του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης και μάλιστα η εκπομπή Tlive παρουσίασε αποκλειστικό ρεπορτάζ για το πού ήταν την ώρα που ξέσπασε ο σάλος. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όπως μετέδωσε ο Alpha, εκείνη την ώρα εθεάθη να τρώει σε γνωστό εστιατόριο της Περαίας με τη σύζυγό του.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι δημοσιογράφος παντρεύτηκε στην Αλόννησο πριν 1,5 μήνα, μετά από γνωριμία λίγων μηνών μηνών και μάλιστα ελάχιστοι γνώριζαν για αυτό τον γάμο.

Η γνωριμία τους έγινε τον Ιούλιο, όταν η κοπέλα πήγε να εργαστεί στο μαγαζί που διατηρεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο. Τέσσερις μήνες αργότερα, παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους φέρεται ότι έγινε την 1η Νοεμβρίου από τον δήμαρχο Αλοννήσου σε στενό κύκλο, με δύο μάρτυρες και ένα φιλικό ζευγάρι. 

«Εγώ μέσα Αυγούστου την ενημέρωσα σχετικά. Αυτός δεν ξέρω πώς την τούμπαρε και παντρεύτηκαν» είπε η κοπέλα-θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου στον Alpha.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 30χρονη αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση της νυν συζύγου του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο άκουσμα όσων της είπε. «Οφείλω να επιβεβαιώσω ότι είχα ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του, σε μια τυχαία συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα μου συνέβησαν, παρουσία και του ιδίου. Τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει. Εκείνος την πήρε και έφυγαν…», είπε χαρακτηριστικά.

«Μεγάλο μέρος από το υλικό είχε τραβηχτεί με τη συγκατάθεσή μου και άλλο εν αγνοία μου, δεν υπήρχαν όμως κρυφές κάμερες και αυτό θέλω να το πω. Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις γυναίκες που βγήκαν να μιλήσουν και με τη μαρτυρία τους να στηρίξουν τα όσα πέρασα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, το τηλέφωνό μου χτυπάει συνεχώς, θα ήθελα μέσα από την εκπομπή σας να ζητήσω να μη με ενοχλούν», συμπλήρωσε στην ίδια συνέντευξη.

«Όταν νιώσω έτοιμη θα μιλήσω από μόνη μου. Είναι πολύ δύσκολο και στενάχωρο να μαθαίνεις πως πιθανόν μεγάλος αριθμός ατόμων και επαγγελματιών που εργάζονται στο Ράδιο Αρβύλα μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, όμως αυτό θα έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος ο Στάθης πριν κάνει όσα έκανε», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ