Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες μετά το δημοσίευμα ιστοσελίδας που συνεργαζόταν μέχρι πρόσφατα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και αναδείκνυε τις θέσεις του. Στον εν λόγω ιστότοπο δημοσιεύθηκε ένα θέμα το οποίο έθιγε και στοχοποιούσει παιδιά νηπιαγωγείου, εκφράζοντας την ανησυχία του που στην τάξη υπήρχαν μόνο δύο παιδιά με ελληνικά ονόματα. Στο ίδιο άρθρο δημοσιοποιήθηκε και η λίστα με τα ονόματα των νηπίων από το σχολείο της Κυψέλης, η οποία στη συνέχεια κατέβηκε.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο άρθρο, αλλά μετά τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναγκάστηκε να ανασκευάσει, κάνοντας λόγο για λάθος.

«Όταν γίνονται λάθη, πρέπει να διορθώνονται. Κατά τη βραδινή αποψινή βάρδια δημοσιεύθηκε εκ παραδρομής ένας κατάλογος που είχε μεν εμφανιστεί και κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως δεν έχει θέση σε ενημερωτικό μέσο. Άμεσα αποσύρθηκε όταν το ατόπημα έγινε αντιληπτό.», ανέφερε σε ανάρτησή του το σάιτ.

Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πήρε αποστάσεις και ανέφερε στο Twitter: «Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού».

Όλη αυτή η αναστάτωση προκάλεσε και έντονες πολιτικές αντιδράσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Ιδιαίτερα έντονη ήταν και η αντίδραση του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ 25.

Εκτός από τις αντιδράσεις των κομμάτων, όλη αυτή η υπόθεση προκάλεσε δεκάδες αρνητικά σχόλια εναντίων του βουλευτή της ΝΔ, ενώ «καυστική» ήταν και η ανάρτηση του Σταμάτη Μαλέλη που ανέφερε: «Κωνσταντίνε, γιατί πρέπει συνεχώς να μου υπενθυμίζεις πόσο δίκιο είχα που σε απέλυσα», βάζοντας ως hashtag το όνομα #Μπογδάνος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το 2018 που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απομακρύνθηκε από τον ΣΚΑΪ, ο Σταμάτης Μαλέλης ήταν ένα από τα δυνατά στελέχη του σταθμού. Ο Σταμάτης Μαλέλης μάλιστα είχε ανεφέρει «απέλυσα τον Μπογδάνο στον αέρα γιατί είπε τρομοκράτη τον πρωθυπουργό».

Ωστόσο, ο βουλευτής της ΝΔ σε δηλώσεις που είχε κάνει στο Happy Day είχε αποκαλύψει για τη δήλωση του Σταμάτη Μαλέλη: «Ο Μαλέλης είπε ψέματα γιατί την αποχώρησή μου από τον ΣΚΑΪ τη συζήτησα με τον Κώστα Κυμπουρόπουλο. Με πήρε, μου είπε ‘έχουμε προβλημα, κάτι πρέπει να γίνει, θα βγάλουν ανακοίνωση για εσένα’ και μετά εξαφανιστηκε για ενα διήμερο. Τονίζει ότι εκείνος με απέλυσε. Βρε Σταμάτη πού ήσουν όταν με απέλυαν; Με στεναχωρεί που ο Μαλέλης λέει για την απόλυσή μου με τρόπο που το παινεύεται».

Από τότε υπήρξε μια άτυπη «κόντρα» ανάμεσά τους, η οποία παραμένει όπως όλα δείχνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ