Διαφορετικό ήταν το ξεκίνημα του Happy Day, το πρωί της Πέμπτης, καθώς η υπόθεση της Πάτρας ήταν εκείνη που απασχόλησε.

Την Τετάρτη το μεσημέρι ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία της κόρης τους Τζωρτζίνας Μάνος Δασκαλάκης, βρέθηκε την Τετάρτη στην ανακρίτρια, με την εμφάνισή του να είναι εκείνη που προκάλεσε τρομερή εντύπωση σε όσους παρακολούθησαν την μετάβασή του εκεί, αλλά και ο τρόπος που μίλησε στους δημοσιογράφους.

Ο Μάνος Δασκαλάκης επέλεξε να προσέξει πολύ τον τρόπο ντυσίματός του, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει την εικόνα του.

«Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσουμε παρέα την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη χθες στην 18η ανακρίτρια. Ειλικρινά αυτή η εμφάνιση στα social media σχολιάστηκε κατά κύριο λόγο αρνητικά. Βλέπουμε από αυτή την οικογένεια από την πρώτη στιγμή την απουσία συναισθήματος, σαν να νιώθουν ότι πρωταγωνιστούν σε μια ταινία και όχι να βιώνουν πραγματικά το πένθος και τον πόνο.

Δηλαδή πραγματικά αυτή η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη λες και πάει για το X Factor, λες και πάει για φωτογράφιση ή να κάνει δημόσιες σχέσεις. Εμένα προσωπικά με ξένισε. Δεν έχω δει ένα δάκρυ να χύνεται από αυτούς τους ανθρώπους. Χάθηκαν τρία παιδιά…» σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ