Στα καλύτερά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το σπουδαίο «διπλό» του Ολυμπιακού απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Ο Πρόεδρος και ηγέτης των «ερυθρόλευκων» έδωσε το «παρών» στα επίσημα του «Σουκρού Σαράτσογλου» και παρακολούθησε τη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών 3-0 απέναντι στα «καναρίνια» του Βίτορ Περέιρα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και στον Δημήτρη Σπηλιώπουλο και αφιέρωσε τη νίκη σ’ όλους τους Έλληνες.

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτή τη νίκη στην Πόλη. Την Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το ’12 αλλά τότε κερδίσαμε στο μπάσκετ. Για μας αυτό ήταν πολύ μεγάλο αποτέλεσμα και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι “Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία”», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε τους παίκτες μας, τον προπονητή και το τεχνικό τιμ. Παίξαμε ιδανικά. Παίξαμε όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός και αυτήν την επιτυχία θα τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Όμως, την Κυριακή έρχεται ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ενωμένοι για να κερδίσουμε».

Τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε: «Εμείς δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και στα δύσκολα. Να το βλέπουν αυτό κάποιοι φίλοι μας γιατί η ομάδα του Ολυμπιακού είναι μεγάλη ομάδα. Έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή και μια διοίκηση που είναι πάντα δίπλα και λύνει όλα τα προβλήματα. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβάζουμε τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ήταν μία τεράστια νίκη μέσα στην Πόλη μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ