Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη για τον 37χρονο ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικη, έπειτα από εξομολόγησή της. Ο ιερέας που λειτουργούσε στον ιερό ναό των Κάτω Πατησίων είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και συνελήφθει από τις Αρχές για βιασμό, κατάχρηση σε ασέληγια, απολάνηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Την ίδια στιγμή σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιαστή ιερέα.

Πριν από δυο μήνες μια 17χρονη μαθήτρια κατήγγειλε τον 37χρονο ιερέα, αποκαλύπτοντας ότι βιαζόταν από εκείνον από τα τέλη του 2019 μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2020. Η ίδια έπειτα από μια ταινία που είδε αποφάσισε να μιλήσει και έπειτα από έρευνα η Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του ιερέα, αργά το απόγευμα της Πέμπτης..

Ο ιερέας κατηγορείται ότι βίαζε μετά την εξομολόγηση μια 15χρονη τότε κοπέλα. Η αποκάλυψη των όσων έζησε στα χέρια του η ανήλικη κοπέλα έγινε στους γονείς της κι έπειτα εκείνοι απευθύνθηκαν στην αστυνομία. Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα, στις αποκαλύψεις για τον βιαστή ιερέα, εκείνος της ζητούσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της.

Για δυο εβδομάδες οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον 37χρονο και στα χέρια του βρέθηκε μεγάλος όγκος πορνογραφικού υλικού.

Ακόμη, αναφέρθηκε ότι ο ιερέας προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ανήλικης λεγοντάς της πως «στο πρόσωπό του θα βλέπει τον πατέρα και τον δάσκαλό της». Η μικρή λένε οι πληροφορίες ότιείναι ένα ιδιαίτερα συνεσταλμένο παιδί με θεοσεβούμενους γονείς, και ο ιερέας την έβαζε να του στέλνει φωτό από διάφορα σημεία του σώματος της ενώ και ο ίδιος έστελνε το μόριο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ