Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που έζησαν τα παιδιά στα Πετράλωνα τα οποία φέρεται να έπεσαν θύμα βιασμού από τον 50χρονο πατέρα τους. Ο λογοτέχνης που κατήγγειλε τη φρίκη της υπόθεσης μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Αρχικά, ο ίδιος θέλησε τα στοιχεία του να μην αποκαλυφθουν αναφέροντας: «Το παιδί που βρίσκεται στην επιμέλειά μου και ζει με την οικογένειά μου θα ταυτοποιηθεί και θα στοχοποιηθεί».

Και συνέχισε: «Από το 2015 και μετά βλέπουμε δυο παιδιά με επιθετική και αντικοινωνική συμπεριφορά. Η αδελφή ήταν λυπημένη και το αγόρι έκανε σχεδόν αυτιστικές κινήσεις και συνοδευόταν πάντα από τη μητέρα. Αυτά που περιέγραφε η μητέρα έδειχναν ότι κάτι αφύσικο συμβαίνει στην οικογένεια. Συνδυάζοντας αυτά που έλεγε η μητέρα και αυτά που έβλεπα από τα παιδιά κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει.

Τον Ιανουάριο του 2016 ξεκίνησα μαθήματα με τα δυο μεγάλα παιδιά. Η κατάσταση του σπιτιού είναι ταυτόσημη με αυτό που περιγράφει η τρίτη πραγματογνωμοσύνη. Το δωμάτιο του αγοριού είχε σκουπίδια από σακούλες, τυρόπιτες, μισοτελειωμένους καφέδες και αποφάγια. Η σχολική του τσάντα με μουλιασμένα και μουχλιασμένα πράγματα, κλπ. Η κινησιολογία του αγοριού και της μικρής αδελφής έδειχνα ότι υπήρχε σεξουαλική έκθεση».

Ο λογοτέχνης μάλιστα αποκάλυψε γιατί η καταγγελία έγινε τώρα και όχι από την πρώτη στιγμή: «Χρόνια μετά και με τεκμήρια και καταθέσεις των παιδιών οδηγηθήκαμε να καταγγείλουμε τη μητέρα ότι έκρυβε στοιχεία και οι Αρχές δεν έκαναν τίποτα. Σκεφτείτε να πηγαίναμε τότε που η μητέρα με την εξουσία της επιμέλειας θα μπορούσε να μας κλείσει την πόρτα.

Το αγόρι άρχισε να μιλά για πράγματα που ο πατέρας, ο θείος, ένα φιλικό ζευγάρι της μητέρας και του πατέρα και κάποιοι άλλοι συνεργάτες τους έκαναν. Η μητέρα έφευγε και ο γιος την αναζητούσε στις πρώτες κακοποιήσεις. Μετά από λίγο κατάλαβε ότι η μητέρα γνώριζε. Το αγοράκι τελικά παραδόθηκε στη μοίρα του. Η πιο κοινή ουσία που χρησιμοποιήθηκε σε αυτά τα περιστατικά ήταν η συνήθεια που επέτρεψαν οι γονείς να αναπτυχθεί στα παιδιά τους.

Ο γιος έχει καταγγείλει ότι στο σπίτι του θείου του στη Θεσσαλονίκη έχει δει να κακοποιούνται άλλα δυο παιδιά, το ένα από αυτά προσφυγόπουλο. Ο πατέρας του τον κρατούσε «παρών» στο βιασμό και παρακολουθούσαν και άλλοι. Τα παιδιά τα βίαζε ο θείος του παιδιού».

Τέλος, στους ισχυρισμούς του δικηγόρου του πατέρα που κατηγορείται για τους βιασμούς, ο λογοτέχνης απάντησε: «Αν ήμουν παιδόφιλος -που έχει αφήσει η αντίπαλη πλευρά να εννοηθεί, το ευκολότερο που θα μπορούσαν να κάνουν ήταν να μας καταγγείλουν. Στην αρχή στηρίξαμε με όλη μας την καρδιά τη μητέρα για να γίνει αποκούμπι στα παιδιά της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ