Μπορεί πολλοί να τους ήθελαν σε μια άτυπη κόντρα για το ποιος είναι ο καλύτερος τράπερ στην Ελλάδα, o Snik όμως δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει με τον πιο τρυφερό και ανθρώπινο τρόπο τον τράπερ Mad Clip. Μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Mad Clip, ο Snik έκανε μια ανάρτησή στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram λέγοντάς του το τελευταίο αντίο.

«RIP Super τράπερ. Ήσουν πραγματικά ένας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Snik στην ανάρτησή του και δημοσίευσε μια παλαιότερη φωτογραφία του με τον Mad Clip.

Και ακολούθησαν οι αναρτήσεις του στο Instagram Story όπου ανέφερε: «Από τους λίγους σε αυτήν τη βρώμικη ελληνική showbiz. Αναπαύσου φίλε μου».

O Mad Clip έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

To αυτοκίνητο που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, που όπως διαπιστώθηκε είναι ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

Snik, Υποχθόνιος, Lil Barty, Light-Mad Clip, FY

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ