Μετά τη συνέντευξη που έδωσε η 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε ακόμη περισσότερο. Με την ίδια να δείχνει το πρόσωπό της, η υπόθεση πλέον αποκτά νέα τροπή. Για πρώτη φορά η 24χρονη που κατήγγειλε βιασμό στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς δείχνει το πρόσωπό της και μιλά στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για όσα βίωσε εκείνο το βράδυ. Η 24χρονη Γεωργία αποκαλύπτει στο zougla.gr ποιος την προσκάλεσε στο πάρτι στο γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με ποιον πήγε εκεί και πώς βρέθηκε το επόμενο πρωί στη σουίτα του ξενοδοχείου κακοποιημένη.

Το πρωί της Τετάρτης η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως γράφει η οικοδέσποινα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι», «Κορίτσια μιλήστε!!!
Η Γεωργία έβγαλε το πρόσωπο της γιατί ψάχνει μάρτυρες από εκείνη τη βραδιά. Ζητάει όποια κοπέλα ήταν εκεί να εμφανιστεί και να σταθεί στο πλευρό της. Όποια κοπέλα ήταν σε αντίστοιχες βραδιές ή θάβει μέσα της τον ίδιο πόνο να τον μοιραστεί στο πλευρό της. Κορίτσια μιλήστε! Περιμένουμε και τη συμβολή του @THEMETHOTEL με οποίο τρόπο ή μέσο διαθέτει».

Στη συνέντευξή της η νεαρή κοπέλα ανέφερε ότι στο πάρτι του ξενοδοχείου την προσκάλεσε ο Μ. Π., τον οποίο γνωρίζει «δύο-τρία χρόνια», αρχικά ως πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και στη συνεχεία, ως φίλη. «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας. Μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι», είπε. Όπως ανέφερε, είχε προσκληθεί σε πάρτι και στο παρελθόν από τον 27χρονο και σε μερικά από αυτά πήγε χωρίς, όμως, να παρατηρήσει κάτι περίεργο και γι’ αυτό τον εμπιστευόταν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ