Μία απάντησή της Σίσσυς Χρηστίδου σε tweet μίας follower της ξεσήκωσε αρκετές αντιδράσεις. Αφορμή φυσικά, η καταγγελία βιασμού της 24χρονης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη μετά από Πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Όσο και αν εκείνη εξήγησε αμέσως και με πολλή ψυχραιμία τι εννοούσε, το κοινό του twitter παρέμεινε διχασμένο.

Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Τwitter που έγραψε πως «τα πάρτι δεν γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου. Κι αν μπορεί ένα κορίτσι να κληθεί να πάει από αγνώστους, να το μάθει και να τι σκεφτεί πριν δεχθεί να παρευρεθεί. Εγώ θα το φωνάζω, όπως το φώναξε το θύμα. Και πέστε να με φάτε» .

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πολλές. Άλλες θετικές κι άλλες αρνητικές. Η Σίσσυ Χρηστίδου συνέχισε θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας πως «ο βιασμός είναι έγκλημα. Μάλιστα, δήλωσε πως μακάρι να εξαρθρωθεί το κύκλωμα αυτό και οι υπεύθυνοι να σαπίσουν στη φυλακή» .

Ακολούθησαν πολλές απαντήσεις, ενώ πριν από λίγο είχαμε και την απάντηση ενός χρήστη του Twitter που ήταν πολύ επιθετική αλλά και κακεντρεχής. Aναφερόταν στην εγκυμοσύνη της Σίσσυς Χρηστίδου που δεν είχε αίσια κατάληξη. Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει για αυτό το γεγονός. Τον Μάρτιο του 2019 η ίδια είχε πει στην εκπομπή Celebrity Travel με τον Νίκο Κοκλώνη «Είναι δύο χρόνια που έχασα το μωρό. Μέχρι στιγμής δεν θα σκεφτόμουν να μείνω ξανά έγκυος. Δεν είναι κάτι που περνάει από το μυαλό μου. Ήταν μια πολύ επώδυνη εμπειρία για μένα και δεν με αφήνει να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρεις ποτέ τι φέρνει η ζωή και το μέλλον, αλλά για την ώρα έχω επικεντρωθεί στα παιδάκια μου και στο σκυλάκι μας και νομίζω πω είμαστε πλήρεις. Αν έρθει εντάξει. Δεν είναι κάτι που είναι στα σχέδιά μου όμως», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Χρηστίδου ήταν πως τελικά δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι δείχνοντας τη δυσαρέσκειά της που μπήκε σε έναν φαύλο κύκλο σχολίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ