Στις φυλακές Κορυδαλλού θα βρεθούν σήμερα για να επισκεφθούν τη Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα και η αδελφή της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», σήμερα το πρωί μετά τις 7 η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου ετοίμασαν κάποια πράγματα για να της πάνε στη φυλακή. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι και η τηλεόραση που ζήτησε.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε έξω από το σπίτι της οικογένειας της 33χρονης κατηγορούμενης στην Πάτρα. Η δημοσιογράφος μίλησε μάλιστα και με την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγου, Δήμητρα. Εκείνη ίπε ότι θα ανέβουν από την Πάτρα στην Αθήνα για να δουν τη Ρούλα. Η ίδια ανέφερε πως η αδελφή της προσπαθεί να είναι καλά.

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν ήθελε να κάνει ωστόσο, κάποια δήλωση στην κάμερα. Αυτό που είπαν όμως στη δημοσιογράφο ήταν ότι: «Είναι πρώτο θέμα. Δυσκολεύονται να βγουν από το σπίτι τους. Θέλουν να στηρίξουν τη Ρούλα και αγωνιούν για το πώς θα τη βρουν. Μας είπαν ότι πηγαίνουν τη Ρούλα που είναι το μέλημά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ