Το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να καταθέσει το υπόμνημα με τις έγγραφες εξηγήσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η Ρούλα Πισπιρίγκου «αρνείται οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον των παιδιών της και οποιαδήποτε συμμετοχή της, με οποιονδήποτε τρόπο στο τραγικό συμβάν του θανάτου των παιδιών».

«Η θέση είναι σταθερή από την αρχή ότι δεν έχει καμία σχέση με την πράξη για την οποία της έχει αποδοθεί μέχρι στιγμής η ιδιότητα της υπόπτου, δεν θα μπορούσε ποτέ να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά. Αρνείται οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον των παιδιών της και οποιαδήποτε συμμετοχή της, με οποιονδήποτε τρόπο στο τραγικό συμβάν του θανάτου των παιδιών», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως μαζί με τις εξηγήσεις θα παρουσιάσουν και μια τεχνική έκθεση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλώντας για όσα αποκάλυψε ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης γνώριζε τις υποψίες του για εγκληματική ενέργεια, σχολίασε ότι «θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ