Δύο φωτογραφίες – ντοκουμέντα λίγες ώρες μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, προβλήθηκαν στο δελτίο του Star το βράδυ της Πέμπτης. Στις φωτογραφίες η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ντυμένη στα μαύρα και τα χέρια της είναι σταυρωμένα μπροστά.

Παράλληλα, στο δελτίο του Star παρουσιάστηκαν μια σειρά από ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις για την υπόθεση της Πάτρας.

Επιπλέον, στο δελτίο μίλησε η ογκολόγος της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, η οποία δηλώνει ότι κατηγορηματικά ότι: «Η αιτία θανάτου της Μαλένας δεν είναι η ηπατική ανεπάρκεια».

H Κατερίνα Ρίστα έδωσε αρκετές απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Η διευθύντρια του ογκολογικού τμήματος του «Αγλαΐα Κυριακού», ήταν η ογκολόγος της Μαλένας. Ήταν ο άνθρωπος που παρακολουθούσε τη Μαλένα επί για εννιά μέρες. Επιπλέον, έδωσε δύο σημαντικά στοιχεία. Σύμφωνα, με τα όσα μετέφερε η δημοσιογράφος του Star, η ογκολόγος ανέφερε ότι 24 ώρες πριν από τον θάνατο της Μαλένας είχε γίνει βιοχημικός έλεγχος στο ήπαρ του κοριτσιού, ο οποίος είχε βγει καθαρός και μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε άρτια κλινική εικόνα.

Στην συνέχεια, σε ερώτηση για το αν οι χημειοθεραπείες θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει υπατική ανεπάρκεια, εκείνη απάντησε: «Ακόμα και παιδιά που κάνουν χρόνια χημειοθεραπεία μπορεί να επηρεάζεται το ήπαρ, όμως έχουν άριστη ηπατική λειτουργία». Σημείωσε ακόμα για τη Μαλένα: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα ένα παιδί άγγελο, ένα παιδί αστέρι, ήταν άρτια η κατάστασή της».

Τέλος, η Κατερίνα Ρίστα έκλεισε την συζήτηση με δυο λόγια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη: «Οι γονείς δεν μου έδωσαν ούτε λεπτό την εντύπωση ότι δεν ασχολούνταν με το παιδί. Αναμένω να καταθέσω στις αρχές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ