Αντιμέτωπη με νέα κατηγορία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της κόρης της, Τζωρτζίνας, είναι η Ρούλα Πισπρίγκου. 

Λίγες ημέρες πριν οι δύο εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου αξιολογήσουν τη δικογραφία για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, της Μαλένας και της Ίριδας, η κατηγορούμενη καλείται αύριο σε συμπληρωματική απολογία για δεύτερο κακούργημα.

Αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας, που φέρεται να είχε διαπράξει περίπου δέκα μήνες πριν την εγκληματική πράξη που την έχει οδηγήσει στη φυλακή.

Ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης άσκησε σε βάρος της 33χρονης συμπληρωματική ποινική δίωξη. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, αποδίδει σε εξωτερική παρέμβαση, από τη μητέρα της, την καρδιακή ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα ενώ νοσηλευόταν στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας, αλλά η άμεση παρέμβαση των γιατρών έσωσε τη ζωή του παιδιού.  

Από την αξιολόγηση του υλικού της δικογραφίας και από τις καταθέσεις γιατρών προκύπτει ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα. Να σημειωθεί ότι η 33χρονη ήδη από τον περασμένο Απρίλιο βρίσκεται προφυλακισμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ