Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας επισήμανε στο δελτίο του Mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο δημοσιογράφος ανέφερε στο δελτίο ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προκάλεσε εντύπωση στους γιατρούς με την κίνησή της να θέλει να μεταφέρει δεδομένα που θα πιστοποιούσαν ότι η κόρη της αντιμετώπιζε πρόβλημα την ώρα που οι γιατροί προσπαθούσαν να κάνουν ανάνηψη στην 9χρονη κόρη της, κάτι που σταματούσε τη διαδικασία.

Επιπλέον ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε «ψευδοτέστ» που έκανε στην Τζωρτζίνα η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου και την εντύπωση που δημιουργεί ο αριθμός τους καθώς αυτά έφτασαν τα 198 μέσα σε 7 μήνες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ο μέσος αριθμός φτάνει στα 15-20.
Στην συνέχεια ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» έκανε λόγο για περίεργα περιστατικά βραδυκαρδίας όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο σπίτι τον Δεκέμβριο του 2021 για τα οποία δεν είχαν ειδοποιηθεί γιατροί.

Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι μετά τους γιατρούς, θα καταθέσουν οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ