Απάντηση για τη μήνυση που δέχτηκε από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, έδωσε ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου της Πάτρας.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης μίλησε στον ANT1 και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά έκανε το καθήκον του και κράτησε στη ζωή την Τζωρτζίνα.

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στη ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για τη ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων», τόνισε ο γιατρός.

Η μήνυση φαίνεται πως κατατέθηκε μετά τις δηλώσεις του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος ανέφερε ότι η οικογένεια του παιδιού δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα το διάστημα κατά το οποίο νοσηλευόταν στην Εντατική.

Από τη δική τους πλευρά, η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατέθεσαν από κοινού τη μήνυση εναντίον του γιατρού, ισχυρίζονται πως πήγαιναν στο νοσοκομείο να δουν το παιδί, όμως ο ίδιος ο Ανδρέας Ηλιάδης – όπως λένε – τους έδιωχνε, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», υποστηρίζουν οι συγγενείς της Πισπιρίγκου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Να σημειωθεί ότι και ο Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει μήνυση κατά του γιατρού της κόρης του Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη, για συκοφαντική δυσφήμηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ