Στο τέλος της φαίνεται πως φτάνει η υπόθεση με τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου και ο πατέρας τους, Μάνος Δασκαλάκης καθώς και η κοινή γνώμη θα μάθουν την αλήθεια όσον αφορά τα αίτια που οδήγησα να χάσει τη ζωή της η 9χρονη Τζωρτζίνα. Έτσι θα ξετυλιχτεί το κουβάρι και για τον θάνατο των άλλων δύο κοριτσιών τους, της 3,5 Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Το απόγευμα της δημοσίευμα ανέφερε ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε τοξικό αέριο που εισέπνευσε. Κάτι που διέψευσε λίγη ώρα αργότερα η Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Η αντίδραση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Την ώρα που κυκλοφόρησε όμως το πρώτο δημοσίευα υπήρξε αντίδραση από τη μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. H Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το thebest βρήκε έξω από την πόρτα δημοσιογράφους να την περιμένουν.

Η ίδια αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και ήταν εμφανώς αναστατωμένη. Όταν κάποιος από τους δημοσιογράφους επέμεινε, ρωτώντας τη για την αντίδρασή της για όλα αυτά που γράφτηκαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκείνη είπε δείχνοντας την ταράτσα: «Η αντίδρασή μου αν ήμουνα στο σπίτι μόνη μου θα ήταν να πέσω από εκεί πάνω».

Τι δήλωσε ο κουμπάρος του ζευγαριού

O κουμπάρος του ζευγαριού από την Πάτρα, Πέτρος Σταμίρης μίλησε λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα για τη σχέση του με τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου που έχασαν τα παιδιά τους μέσα σε 3 περίπου χρόνια.

«Έχω να τους δω από την κηδεία της Τζωρτζίνας. Έχουν κλειστεί στο σπίτι, ο Μάνος δουλεύει όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ», δήλωσε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε πως βίωσε πολύ έντονα το πρόβλημα της υγείας της μικρής Τζωρτζίνας. «Ήμουν δίπλα στην Τζωρτζίνα όσο ήταν εδώ στη Πάτρα, δεν είχα πάει στην Αθήνα. Περίπου ένα μήνα ήταν σε ΜΕΘ. Ήμουν συνέχεια με τον Μάνο εκεί, μέναμε μαζί το βράδυ εγώ με τον πατέρα της.  Η μητέρα, ήταν όλη την ημέρα, το βράδυ πήγαινε στο σπίτι».

«Τα παιδιά της τα αγαπούσε. Μια χαρά τα πρόσεχε και τα πήγαινε στο σχολείο και σε ΚΔΑΠ να ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες. Εγώ μέχρι και τώρα που διαβάζω διάφορα, δεν πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι η Ρούλα. Δηλαδή αν αποδειχθεί ότι έχει γίνει κάτι, θα πέσουμε από τα σύννεφα», είπε για το πως ήταν η Ρούλα με τα παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ