Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε απέναντί της. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα έγινε γνωστό πως ο πατέρας των τριών παιδιών φέρεται να σκέφτεται να προχωρήσει σε τεστ πατρότητας για τη Μαλένα και την Ίριδα. Αυτό το ενδεχόμενο εξόργισε όμως την 33χρονη κατηγορούμενη που απειλεί με μήνυση τον Μάνο Δασκαλάκη αν προχωρήσει στο τεστ πατρότητας.

Η πρόταση, για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επιχείρησε να καταγράψει τις αντιδράσεις της εν διαστάσει συζύγου του Μάνου, μόλις αυτή πληροφορήθηκε την παραπάνω διάδοση, ότι δηλαδή ο Μάνος Δασκαλάκης αμφισβητεί πλέον πως είναι δικά του, το δεύτερο και το πιο μικρό από τα παιδιά τους.

«Όταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός…» μεταφέρθηκε στην «Π» από στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της προφυλακισμένης 33χρονης κατηγορουμένης.

Σε ό,τι αφορά στο πώς αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, αποδίδονται σε εκείνη τα παρακάτω λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει».

Όμως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί και δικαστικά εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη, αν εκείνος προχωρήσει στο τεστ πατρότητας, αμφισβητώντας πως η Μαλένα και η Ίριδα ήταν παιδιά του. Όπως αναφέρεται η 33χρονη απειλεί με μήνυση τον Μάνο Δασκαλάκη αν εκείνος προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση εναντίον της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ