Από τους χαμένους των εκλογών της 21ης Μαΐου ήταν σαφώς ο ΣΥΡΙΖΑ που είδε να συρρικνώνεται το ποσοστό του και τα ποσοστά του να απέχουν από το πρώτο κόμμα πάνω από 20%. Η βουλευτής του κόμματος και τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου, τοποθετήθηκε σήμερα για το αποτέλεσμα, μέσα από τα προσωπικά της social media και δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για την απήχηση που είχε το κόμμα της, παρά το γεγονός ότι εκείνη πήγε καλά σε σταυρούς και μάλιστα βρέθηκε στη δεύτερη θέση.

Η Ραλλία Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ζωγραφίζεται η κούραση και η απογοήτευση στο πρόσωπό της, ενώ έγραψε:

«Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Προσωπικά δεν εχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό. Λυπάμαι που 4 χρόνια δεν μπόρεσα να συνδράμω περισσότερο στον συλλογικό μας στόχο, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνική πλειοψηφία.
Ωστόσο απευθυνόμενη σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους ξανά κατατάσσοντας με στη 2η θέση σε προτίμηση ψήφων στο Β3 Νότιο Τομέα τους λέω ότι θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο εντός και εκτος των τοιχών με περισσότερη δύναμη, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και συντροφικότητα.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ