Η μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, κυρία Παναγιώτα, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα συναισθήματά της μετά τη σύλληψη των δολοφόνων του γιου της.

«Από τη μια αισθάνθηκα χαρά και από την άλλη όλα ήρθαν μπροστά μου κορίτσι μου. Από την αρχή τα ξαναζώ εγώ αυτά. Από την πρώτη στιγμή που έγινε το συμβάν με το παιδί μου. Είναι μπροστά μου.

Δικαίωση αισθάνομαι σίγουρα. Αλλά την τελική δικαίωση θα την αισθανθώ αν βρεθεί ο εντολέας. Αυτό θέλω περισσότερο», δήλωσε η ίδια.

«Τι τους έκανε το παιδί μου;»

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ συνεχίζει αναφερόμενη στους δολοφόνους. «Θέλω να τους πω “γιατί”; Γιατί το κάνανε; Τι τους έκανε το παιδί μου; Μου λείπει το παιδί μου. Τώρα θα τον στερούμαι για πάντα. Σε όλη μου τη ζωή. Εύχομαι να γίνει αυτό και να πάω πολύ γρήγορα κοντά του. Παρακαλάω τον θεό.

Ο γιος μου ήξερε πόσο τον αγαπούσα. Το παιδί μου ήταν αυτό που δεν ήθελε να με στενοχωρήσει καθόλου. Κάθε μέρα ζω με αυτό το γιατί. Και κάθε φορά που πηγαίνω κοντά του και του ανάβω το καντηλάκι του πάντα του λέω “γιατί ρε πουλάκι μου. Τι ήταν αυτό που σε σκότωσε και σε βγάλαν από τη μέση;”».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Στάθα Καραϊβάζ: Η πρώτη αντίδραση μετά τις συλλήψεις των δολοφόνων του συζύγου της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ