Το κοινό στην Αθήνα υποδέχτηκε το 2023 με μια λαμπερή εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος. Ο Δήμος Αθηναίων φρόντισε ώστε να μην χάσει η Πρωτοχρονιά την αίγλη της, με τα πυροτεχνήματα να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Από νωρίς ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, συνοδεία 10μελούς ορχήστρας δεξιοτεχνών μουσικών και σολίστ, με τραγούδια και μελωδίες που αγαπήθηκαν από όλους, καλωσόρισαν τη νέα χρονιά. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά από την ΕΡΤ, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο Γιώργος Περρής και μια 10μελής ορχήστρα ξεκίνησαν από νωρίς με τραγούδια που αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια και συνέχισαν μέχρι να έρθει η στιγμή να καλωσορίσουνε το νέο έτος.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβαν αφιλοκερδώς ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά ενώ λίγο πριν από την αλλαγή στη σκηνή ανέβηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για την καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση και την υποδοχή του 2023.

Λίγη ώρα αργότερα ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στα social media και στη λεζάντα έγραψε: «Eύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να είναι γεμάτη χαμόγελα σαν αυτά που πλημμύρισαν την πλατεία Συντάγματος σήμερα στην υποδοχή του 2023. Καλή χρονιά! Χρόνια πολλά! Υγεία και Δύναμη!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ