Βαρύς ο απολογισμός από τις φωτιές που καίνε όλη τη χώρα τα τελευταία 24ώρα. Η μεγάλη φωτιά έφθασε ως τα βασιλικά κτήματα, που βρίσκονται κοντά στην περιιοχή της Βαρυμπόμπης,

Ιδιαίυτερα φορτισμένη, η σύζυγος του Παύλου, Μάρί Σαντάλ έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στην Ελλάδα και τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτές τις μέρες.

«Το δάσος του Τατοίου βόρεια της Αθήνας καίγεται. Το 10% του δάσους λέγεται ότι κάηκε χθες. Οι τάφοι της οικογένειας του συζύγου μου είναι εκεί και οι τάφοι των παππούδων του επίσης. Είμαστε όλοι τόσο τρομερά στεναχωρημένοι και προσευχόμαστε για όλους όσους επλήγησαν από αυτές τις τραγικές πυρκαγιές.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους πυροσβέστες μας που αγωνίζονται ακούραστα για να σώσουν ό, τι μπορούν. Αυτά τα δάση είναι το οξυγόνο της γης μας και πρέπει να τα προστατεύσουμε και να τα αγαπήσουμε. Η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρί Σαντάλ.

Με τη σειρά του και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, ανέφερε ότι προσεύχεται για την Ελλάδα και ευχαρίστησε τους πυροσβέστες για την πολύτιμη βοήθειά τους.

«Ευχαριστώ τους γενναίους πυροσβέστες, τον στρατό και τους εθελοντές για την συνεχές προσπάθεια να βοηθήσουν να σωθεί η Ελλάδα από τις φρικτές φωτιές. Ο Θεός μαζί σας και σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ