Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Σόμογλου προσπαθεί να διαχειριστεί ως γονιός όσα συμβαίνουν στο χώρο της ελληνικής showbiz μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Με ένα κείμενο που έχει τίτλο «Να κοιτάς την κόρη σου στα μάτια και να ντρέπεσαι που γέλαγες με Παναγιωτόπουλους» σχολιάζει από τη δική του οπτική ως πατέρας τριών παιδιών, δύο από τα οποία είναι κορίτσια.

«Τι είναι πιο δυσεύρετο σε μια κοινωνία που μαστίζεται από τεράστια προβλήματα, όπως η ελληνική; Το γέλιο! Να βρίσκεις ανθρώπους και στιγμές που να σε κάνουν να χαμογελάς, να ξεχνιέσαι, να αφήνεις για λίγο στην άκρη τα άγχη και τους μπελάδες της καθημερινότητας. Τέτοιοι άνθρωποι ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Δυο άνθρωποι που εδώ και πολλά χρόνια μας χάριζαν μια χαραμάδα απόδρασης από τα προβλήματα της εποχής: Την οικονομική κρίση, τον κορονοϊό…

Αυτός είναι και ο λόγος που η αφαίρεση του «προσωπείου χαράς» που συνόδευε την έως τώρα διαδρομή τους στο χώρο της ελληνικής showbiz, είναι δύσκολα διαχειρίσιμη απ’ όλους μας. Ακόμη κι από ανθρώπους που δεν τους γνωρίσαμε ποτέ.

Όσοι είστε γονείς, ενδεχομένως να νιώσετε λίγο καλύτερα αυτό που αισθάνομαι και θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Ως πατέρας τριών παιδιών (δύο εκ των οποίων είναι κόρες), κάθε φορά που διαβάζω ή ακούω για βιαστές, ανώμαλους, ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την όποια μορφή εξουσίας τους για να μετατρέψουν σε κόλαση τη ζωή ενός κοριτσιού, φέρνω πάντα τον εαυτό μου στη θέση των γονιών των θυμάτων τέτοιων ελεεινών συμπεριφορών».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο γνώμης στο SportDay.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ