Δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά όταν μία 5χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις στη θάλασσα. Το κορίτσι εντόπισε ο Απόστολος Λαζαρίδης, πλοίαρχος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Άγιος Νεκτάριος» ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές. Οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος ανέσυραν την 5χρονη χωρίς τις αισθήσεις της και κατάφεραν να την επαναφέρουν έπειτα από παροχή καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης για αρκετά λεπτά. Η μικρή νοσηλεύεται στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και σύμφωνα με το Live News η υγεία της παρουσιάζει βελτίωση.

Παράλληλα, η μητέρα της 5χρονης συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και από τον εισαγγελέα της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή. Μετά το αυτόφωρο οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα εκτίσει ποινή ενός μήνα.

Η υγεία του παιδιού που κινδύνεψε να πνιγεί παρουσιάζει βελτίωση σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θανάση Γερασιμίδη, ο οποίος αναφορικά με το τι έκαναν στο λιμάνι του Πειραιά εξήγησε ότι τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι δύο: ή ότι επαιτούσε ή αυτό που ισχυρίζονται οι γονείς ότι διέφυγε της προσοχής τους και έπεσε στη θάλασσα.