Μετά τη μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη, ο Πέτρος Τατσόπουλος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου το βράδυ της Δευτέρας και μετά τις 00:30 αφέθηκε ελεύθερος. Ο Πέτρος Τατσόπουλος έκανε την πρώτη του ανάρτηση το πρωί της Τρίτης ευχαριστώντας για τη συμπαράσταση και αναφέροντας ότι δεν θα πάψει «να στηλιτεύει φαινόμενα όπως η θρησκοκαπηλεία».

«Ευχαριστώ από καρδιάς για την ολόθερμη συμπαράσταση. Αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος για τη φαιδρή μήνυση. Εξυπακούεται επίσης ότι δεν πρόκειται να πάψω να στηλιτεύω φαινόμενα όπως η θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές που, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, βρίσκονται στο χαμηλότερο κι ευτελέστερο σκαλοπάτι της ψηφοθηρικής κλίμακας. Καλή σας μέρα», ανέφερε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του.

Ευχαριστώ από καρδιάς για την ολόθερμη συμπαράσταση. Αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς…

Posted by Petros Tatsopoulos on Monday, January 30, 2023

Θυμίζουμε ότι ο Φίλιππος Καμπούρης ανέφερε ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος με ανάρτησή του διακωμώδησε και εξύβρισε την πίστη του στα θεία. Ότι δηλαδή είχε κοροϊδέψει τον Φίλιππο Καμπούρη, το γεγονός ότι βρήκε ίαση σε ένα πρόβλημα υγείας που είχε στον Άγιο Εφραίμ.

Τι δήλωνε ο Πέτρος Τατσόπουλος πριν από τη σύλληψή του;

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρισκόταν σε εκδήλωση με τίτλο «Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες;» πριν από τη σύλληψή του και είχε μιλήσει στην κάμερα του Alpha.

Για ποιον λόγο έκανε μήνυση ο Φίλιππος Καμπούρης στον Πέτρο Τατσόπουλο;

Ο Φίλιππος Καμπούρης μίλησε on camera για τη μήνυση που έκανε στον Πέτρο Τατσόπουλο αναφέροντας μεταξύ άλλων «πήγα στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ για ένα τάμα που είχα κάνει για ένα πρόβλημα υγείας που είχα περάσει και ο συγκεκριμένος δεν δίστασε να μου κάνει επίθεση μέσω του διαδικτύου λοιδορώντας εμένα και τη θρησκεία μας και να έχει αρκετά υποτιμητικά σχόλια εναντίον μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ