Απορίες σχετικά με τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα έλυσε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» όπου βρέθηκε καλεσμένος ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός. Ο συνεργάτης της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ» έχει ασχοληθεί εξαρχής με την υπόθεση κάνοντας εις βάθος ρεπορτάζ γύρω από αυτή. Ο Πέτρος Κουσουλός είχε εξασφαλίσει πριν από λίγο καιρό συνέντευξη στην οποία ο Μάνος Δασκαλάκης είχε μιλήσει για την υπόθεση μετά τη σύλληψη της μητέρας των παιδιών του Ρούλας Πισπιρίγκου ως ύποπτη για τη δολοφονία της κόρης τους Τζωρτζίνας.

«Σε εμένα ο Μάνος Δασκαλάκης ακούγεται συγκλονισμένος. Δεν ξέρω όμως αν είναι κάτι προσποιητό. Εγώ ως πατέρας θα είχα τελείως διαφορετική αντίδραση αν αντιλαμβανόμουν ότι η γυναίκα μου κατηγορούνταν ή ενδεχομένως έχει πειράξει τα παιδιά, δεν θα έσκαγα με τα Ray Ban στην Ευελπίδων να το παίζω ροκ σταρ και όλο αυτό το τουπέ και την ιστορία», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε σχετικά με τον Μάνο και αν έχει απορία για τον θάνατο και των άλλων παιδιών. «Σε ρώτησε ποτέ ο Μάνος Δασκαλάκης αν τα άλλα παιδιά τα έχει σκοτώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου; Θέλει να μάθει;», είπε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια.

«Νομίζω ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι βέβαιος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά», ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός απαντώντας στο ερώτημα. Επίσης πρόσθεσε, ότι από την πλευρά του ο πατέρας όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα κινήσει διαδικασίες σε βάρος των ιατροδικαστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ