Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η πολυαναμενόμενη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που είχε προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022. Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό πως η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη έχει κλονιστεί και ότι ο ίδιος έχει χάσει πολλά κιλά. Ωστόσο, μιλώντας στη εκπομπή «Super Κατερίνα» η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου ανέφερε πως δεν τίθεται θέμα αναβολής στη δίκη. Ωστόσο, λίγο αργότερα με παρέμβασή του στο «Πρωινό» ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξήγησε πως δεν υπάρχει αναβολή, αλλά θα ζητήσει διακοπή της δίκης.

«Αύριο ο κ. Φιλιππίδης δεν είναι σε θέση σωματικά να έρθει στο δικαστήριο. Από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής μιας δίκης δεν θα παραστεί, η δίκη δεν θα ξεκινήσει και θα ζητήσω διακοπή. Όχι αναβολή. Μετά αν δεν μπορεί και πάλι να παραστεί, θα τον παρακαλέσω έστω και με καροτσάκι να δώσει το παρών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορός του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης Δημητρακόπουλος για τη διακοπή της δίκης.

Τι είχε πει νωρίτερα η δικηγόρος Κική Πακιρτζίδου

Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου μίλησε στη «Super Κατερίνα» και ανέφερε ότι δεν θα αναβληθεί η δίκη.

«Τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο, έχουν έρθει στη δημοσιότητα φήμες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η δίκη θα γίνει, δεν υπάρχει κανέναν αίτημα για αναβολή. Επιθυμία όλων από την πλευρά μας είναι να γίνει κανονικά το δικαστήριο. Θέμα αναβολής, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, δεν υπάρχει. Θέματα μπορούν να προκύψουν και να διακοπεί η δίκη, αλλά όχι αναβολή. Δεν ξέρω ποιος ονειρεύεται αναβολή», σημείωσε.

Τι θα υποστηρίξουν στο δικαστήριο οι: Κάτια Δανδουλάκη, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια

Οι τρεις ηθοποιοί θα κληθούν ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» οι τρεις ηθοποιοί θα μιλήσουν για τη συνεργασία τους με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, αλλά και τα όσα γνωρίζουν για τη δράση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ