Στις 28 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία ξεκίνησε και διεκόπη στις 18 Μαρτίου.. Στο «Πρωινό» σήμερα προβλήθηκε η κατάθεση της τρίτης γυναίκας η οποία καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού το 2014.

Η κοπέλα ανέφερε πως σε έξοδό της με τον ηθοποιό εκείνος προσφέρθηκε να την γυρίσει στο σπίτι με το αυτοκίνητο. Στη διαδρομή της επιστροφής επιχείρησε να τη βιάσει καταλήγοντας να την πετάξει από το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου.

Η σύζυγος του ηθοποιού υποστήριξε πως δεν γνωρίζει την τρίτη καταγγέλλουσα και ανέφερε στην κατάθεσή της. «Ως προς την τρίτη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω πως δεν την γνωρίζω. Θέλω όμως να πω ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου που είχαμε τότε και ήταν ένα μαύρο τζιπ, ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της.

Όταν δε, κλειδώνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να βγουν από αυτό. Δεν μπορεί όμως κάποιος άλλος να ανοίξει την πόρτα απ’ έξω και να μπει σε αυτό. Το κλείδωμα δε, του αυτοκινήτου γίνεται αυτόματα και δε χρειάζεται καμία ενέργεια του οδηγού», συμπλήρωσε.

Δείτε το video στο Znews.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ