Σε λίγες μέρες αναμένεται να γίνει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, σε βάρος τριών γυναικών. Ο γνωστός ηθοποιός θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες στις 18 Μαρτίου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να αντιμετωπίσει τις σοβαρές κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού και θα υπάρξουν τέσσερις γυναίκες ηθοποιοί που θα αποτελέσουν μάρτυρες κατηγορίας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, μάρτυρες κατηγορίας του ηθοποιού θα είναι η Κάτια Δανδουλάκη, η Χρύσα Παππά, η Λένα Δροσάκη και η Εβελίνα Παπούλια, γεγονός που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Είναι αληθές, με την έννοια ότι μας κοινοποιήθηκε εξώδικο από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, οι οποίες προτείνουν τις συγκεκριμένες γυναίκες ως μάρτυρες στο δικαστήριο. Θα είναι “παρών” ο κ. Φιλιππίδης και θα απαντήσει», δήλωσε αρχικά ο συνήγορος υπεράσπισής του.

Και συνέχισε: «Ο κατηγορούμενος μπορεί να κοινοποιήσει τους μάρτυρές του την ημέρα της δίκης. Γίνεται προσπάθεια να υπάρξουν μάρτυρες προσωπικότητες, όμως είναι τρομοκρατημένοι με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Φοβούνται ότι θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην επαγγελματική τους καριέρα».

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις μάρτυρες κατηγορίας:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ