Την τελευταία του πνοή άφησε ο ράπερ Drakeo the Ruler αφού αφού μαχαιρώθηκε στα παρασκήνια στη συναυλία του Once Upon a Time στο Banc of California Stadium στο Λος Άντζελες. Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε το Variety την Κυριακή (19 Δεκεμβρίου). Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 20:30 και ο Drakeo – γεννημένος Darrell Caldwell – μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την έκθεση.

Ανάμεσα στους φίλους που έγραψαν για εκείνον ήταν και ο Drake. Ο σταρ μοιράστηκε συλλυπητήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μα, φίλε, αυτό δεν είναι σωστό για την αλήθεια», σημείωσε στο Instagram.

«Υπήρξε μια συμπλοκή στο δρόμο στα παρασκήνια. Από σεβασμό προς τους εμπλεκόμενους και σε συντονισμό με τις τοπικές αρχές, οι καλλιτέχνες και οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην προχωρήσουν με τα υπόλοιπα σκηνικά, έτσι το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε μια ώρα νωρίτερα», δήλωσε εκπρόσωπος του Live Nation σε δήλωση. Ο σταρ της μουσικής είχε προηγουμένως αθωωθεί για φόνο σε βαθμό κακουργήματος και για απόπειρα ανθρωποκτονίας για τη δολοφονία ενός 24χρονου άντρα το 2016. Δικάστηκε ξανά, αλλά η υπόθεση έληξε με συμφωνία και αφέθηκε ελεύθερος τον Νοέμβριο του 2020. Ηχογράφησε ένα mixtape, Thank You For Using GTL, συμπεριλαμβανομένου περιεχομένου που ηχογραφήθηκε μέσω τηλεφώνου από τη φυλακή, ενώ περίμενε τη δίκη. Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του, The Truth Hurts, νωρίτερα το 2021.