Ο ηθοποιός, Θάνος Μαρτίνος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, μετά από πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Θάνος Μαρτίνος αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά κινητικά προβλήματα. Πριν λίγους μήνες μάλιστα, το περασμένο Πάσχα, κινδύνεψε η ζωή του όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του στην Καλλιθέα από ένα καντήλι. Ευτυχώς η πυροσβεστική έσπευσε άμεσα, τον απεγκλώβισε και τον μετέφερε στο Σπίτι του Ηθοποιού όπου φιλοξενήθηκε.

«Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας και ο Θάνος Μαρτίνος… Απανωτά τα χτυπήματα για αγαπημένους συναδέλφους και ανθρώπους που ζήσαμε μαζί, γελάσαμε, ονειρευτήκαμε… καλό σου ταξίδι Θάνο μου», έγραψε το Actors House.

O ηθοποιός γεννήθηκε 1937 στο Περιστέρι και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 εξελίχθηκε σε θεατρικό επιχειρηματία και προυσίασε θεατρικές παραγωγές.

Ο Θανάσης Μαρτίνος είχε παίξει σε δεκάδες ελληνικές ταινίες, στο πλευρό μεγάλων πρωταγωνιστών όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Τζένη Καρέζη, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Ντίνος Ηλιόπουλος κ.α.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΈΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΆ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ… ΑΠΑΝΩΤΑ ΤΑ ΧΤΥΠΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΉΣΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΓΕΛΆΣΑΜΕ, ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ… ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΊΔΙ ΘΆΝΟ ΜΟΥ…

Posted by Actors House on Saturday, August 21, 2021