Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο συνάδελφός του Γιάννης Αναστασάκης μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook. Οι δυο τους γνωρίζοντας από το «Θεατρικό Εργαστήρι».

«Έμαθα πως έφυγε από κοντά μας ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης», γράφει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Αναστασάκης. «Τον ξανασυνάντησα το 2000 στο ΚΘΒΕ στην παράσταση “Καραγκιόζης ο Μέγας” και το 2015 -λίγο πριν βγει στη σύνταξη. Ωραίος ηθοποιός και άνθρωπος που αγωνίστηκε σκληρά στη ζωή του, όπως είχα μάθει από φίλους, μια κι ο ίδιος είχε πολύ χιούμορ για να περιαυτολογεί. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του».

Έμαθα πως έφυγε από κοντά μας ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης. Τον ήξερα από το περίφημο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ. Τον…

Posted by Yannis Anastasakis on Thursday, September 23, 2021

Ο Μιχάλης Γούναρης είχε γίνει γνωστός μέσα από τις παραστάσεις: «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας» (2016), «Η κωμωδία του αυτόχειρα» (2015), «Χαμένοι Ποιητές» (2018), Ειρήνη (2013).

Ήταν ένας από τους ηθοποιούς που αποτέλεσαν τον βασικό πυρήνα του «Θεατρικού Εργαστηρίου της Τέχνης» που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1972 στη Θεσσαλονίκη και έκλεισε τον Νοέμβριο του 1973 που έκλεισε από τη χούντα.