Την τελευταία της πνοή άφησε η δεύτερη σύζυγος του αείμνηστου επιχειρηματία Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Γέλη Παπαγιαννοπούλου Αγγελοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο «Σωτηρία», όπου είχε εισέλθει με κορονοϊό. Παρόλο που ανάρρωσε από τη νόσο, έχασε τελικά τη μάχη από άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Η Γέλη Παπαγιαννοπούλου Αγγελοπούλου είχε καταγωγή από την Πάτρα και αποτέλεσε τη δεύτερη σύζυγο του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 9 Ιουνίου 2002 στο Λιμποβίσι Αρκαδίας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξάνδρου.

«Ευχαριστώ τη Γέλη που με κάνει να πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος την ημέρα του γάμου τους με τη σύζυγό του να απαντάει: «Ευχαριστώ εγώ εσένα γι’ αυτή τη χαρά και όλους εσάς που ήρθατε από τόσο μακριά για να είστε μαζί μας».

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έφυγε τον Μάιο του 2021 σε ηλικία 77 ετών, έπειτα από νοσηλεία του στο Ιατρικό Κέντρο για μεγάλο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ