Διπλή διάκριση για την Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κάιρο. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 10μ. με πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Άννα Κορακάκη κέρδισε όμως και το χάλκινο μετάλλιο με τον αδελφό της, Διονύση Κορακάκη και μας γέμισε με περηφάνια.

Τα δυο αδέλφια ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον αγώνα των 10μ. με πιστόλι στην κατηγορία του μεικτού στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κάιρο. Τα αδέρφια Κορακάκη αφού προκρίθηκαν στην τελική οκτάδα, τέθηκαν αντιμέτωποι με το ισχυρό δίδυμο της Σερβίας, Ζοράνα Αρούνοβιτς και Νταμίρ Μίκετς.

Οι Σέρβοι με σκορ 50 έναντι 42,5 των αδερφών Κορακάκη προκρίθηκαν στον τελικό, με τους δύο Έλληνες σκοπευτές να κατακτούν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η Σερβία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Τουρκία το ασημένιο.

Η Άννα Κορακάκη γεμάτη περηφάνια έκανε μια ανάρτηση με τον αδελφό της, Διονύση μετά την κατάκτηση του μεταλλίου τους. «Ακόμη ένα μετάλλιο μέσα σε ένα 24ωρο σε αυτό το Παγκόσμιο! Χάλκινο μετάλλιο σήμερα στο μικτό με τον Διονύση. Είναι το δεύτερο μετάλλιο που κερδίζουμε το 2022 στο μικτό μετά το χρυσό μας στη Σλοβενία», αποκάλυψε η χαρακτηριστικά η αθλήτρια

Λίγο νωρίτερα η Άννα Κορακάκη είχε κατακτήσει και το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. «ΧΡΥΣΟ μετάλλιο εχθές στα 10μ στο πρώτο παγκόσμιο της χρονιάς! Αυτό το μετάλλιο έδωσε λίγη χαρά στο μέσα μου αυτές τις μέρες που οι ειδήσεις με έχουν σκοτεινιάσει. Αισιοδοξώ ότι το 2022 θα είναι λαμπρό αγωνιστικά!», είχε αναφέρει η αθλήτρια.

Δείτε την ανάρτησή της:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ