Eικόνες μιας ξαφνικής κρίσης της Τζωρτζίνας έφερε στο φως της δημοσιότητα η εκπομπή T-live. Οι εννέα κρίσεις την οδήγησαν στον θάνατο, για τον οποίο κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο προβάλλονται εικόνες που έχει καταγράψει η ίδια η 33χρονη στο κινητό της και δείχνει μίας εκ των εννέα κρίσεων της Τζωρτζίνας τέσσερις ημέρες πριν από τον θάνατό της, στις 25 Ιανουαρίου 2022.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τραβάει σ’ αυτό μια το μόνιτορ της Τζωρτζίνας που χτυπάει και οι παλμοί ανεβαίνουν και την 9χρονη κόρη της.

Ρούλα: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι

Ρούλα: Ελάτε, ελάτε 

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι

Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ 

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ. 

(Ακούγονται φωνές και βογγητά του παιδιού που για ευνόητους λόγους έχουμε αφαιρέσει στο μοντάζ)

Ρούλα: Σσσσσς

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να βιντεοσκοπεί την κόρη της και το μόνιτορ που έχει δίπλα της.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ενώ έχουμε κίνηση των ματιών της, οι κόρες φαίνονται να είναι σε διαστολή.

Το παιδί φαίνεται να εμφανίζει μυδρίαση.

Τότε η 9χρονη αρχίζει να βγάζει κραυγές, κάτι που δεν συνέβαινε ποτέ κατά τη νοσηλεία της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που ήταν πάντα ήρεμη.

Ο ειδικός καρδιολόγος, Βασίλης Βαχλιώτης, μίλησε στο T-live για τη ξαφνική κρίση της Τζωρτζίνας που βιντεοσκόπησε η Ρούλα Πισπιρίγκου:

«Εν απουσία άλλων παραγόντων, η μόνη αιτία που θα μπορούσε να εξηγήσει τη μυδρίαση (διαστολή της κόρης του ματιού) είναι μία εξωγενής παρέμβαση, χορήγηση δηλαδή κάποιας ουσίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ