Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μετά την αποκάλυψη για την κεταμίνι στη Τζωρτζίνα και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση, γίνεται και έρευνα για τα άλλα δυο κορίτσια: τη Μαλένα και την Ίριδα. Σήμερα, ωστόσο, έρχεται ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα για το μόνιτορ της Τζωρτζίνας που «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και το «Το ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Mega. Μετά την αποκάλυψη της εικόνας μέσα από το νοσοκομείο που έδειχνε το μόνιτορ ότι η Τζωρτζίνα ήταν καλά όταν ήταν με τους γιατρούς μακριά από τη μητέρα της, σήμερα έρχεται στη δημοσιότητα μία δεύτερη φωτογραφία η οποία αποτυπώνει την κατάσταση της 9χρονης όταν ήταν μαζί με τη μητέρα της.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στις επιτηρήσεις των γιατρών, το παιδί έχει φυσιολογικές λειτουργίες, ενώ όταν είναι μόνη με τη μητέρα της αυτές αλλάζουν. Σημειώνεται ότι αυτή η εικόνα είχε γίνει αντιληπτή για περισσότερες από μία φορές.

Επιπλέον, και σύμφωνα με πληροφορίες, και οι γιατροί στην Πάτρα έχουν βρει στοιχεία δηλητηρίασης στην 9χρονη όσο αυτή νοσηλευόταν στην πόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ