Ο γιος της 88χρονης ηλικιωμένης γυναίκας που φρόντιζε η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα μίλησε στην εκπομπή T-Live. Η 88χρονη έφυγε από τη ζωη τον Αύγουστο του 2020. Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα που έκανε λόγο για μια τραγική σύμπτωση θανάτου με οξυγόνο και ανακοπές.

Ο γιος της ηλικιωμένης όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στο T-Live είχε ζητήσει ο ίδιος από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να προσέχει τη μητέρα του. Ωστόσο, όπως υποστήριξε ο γιος της ηλικιωμένης, η 33χρονη είχε σταματήσει να περιθάπτει τη μητέρα του 2 μήνες πριν εκείνη να φύγει από τη ζωή, καθώς η Ρούλα ήταν έγκυος στην Ίριδα.

«Όταν πέθανε η μάνα μου, είχα πάρει άλλη γυναίκα γιατί ήταν έγκυος η Ρούλα. Εγώ την κάλεσα την ημέρα που πέθανε -επειδή είχε γνώσεις νοσηλευτικής- μήπως μπορέσει και κάνει κάτι και επαναφέρουμε τη μάνα μου. Όταν ήρθε η Ρούλα, η μάνα μου μετά από μισή ή μία ώρα πέθανε. Είμαστε γείτονες και μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, θεώρησα σκόπιμο να την καλέσω να βοηθήσει εκεί πέρα γιατί ήξερε. Η μάνα μου ήταν στα τελευταία της…

Μέσα στο δωμάτιο δεν ήταν μόνο η Ρούλα, αλλά ήταν και η γυναίκα που την πρόσεχε, ήταν ο γιος μου, η νύφη μου, εγώ. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι η κοπέλα. Η μάνα μου ήταν κατάκοιτη, είχε προβλήματα, σε μεγάλο βαθμό άνοια. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Μου είχε πει δυο – τρεις μήνες πριν γεννήσει ότι δεν θα μπορεί να τη φροντίσει με την κοιλιά στο στόμα και φρόντισε και μου βρήκε άλλη γυναίκα» είπε μεταξύ άλλων ο γιος της ηλικιωμένης στο T-Live.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ