Το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη ρίχνει φως στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στα τέλη του περασμένου Γενάρη, στο μονόκλινο δωμάτιο που νοσηλευόταν, στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Τα συμπεράσματα που αποκαλύπτει το Live News προκαλούν ανατριχίλα και φέρνουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τη μητέρα της, που κατηγορείται για το έγκλημα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το Live News, η κεταμίνη δεν χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης όπως είχε υποστηρίξει η 33χρονη, αλλά όταν στο δωμάτιο ήταν μόνο εκείνη. Η κεταμίνη που της χορηγήθηκε στοίχισε τη ζωή στην 9χρονη Τζωρτζίνα μέσα σε δέκα λεπτά και οι γιατροί δεν είχαν το περιθώριο να την επαναφέρουν όταν ενημερώθηκαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Live News στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας εντοπίστηκε μια τρομακτική ποσότητα κεταμίνης 6,5mg ανά ml αίματος και το κορίτσι πέθανε μέσα σε 10 λεπτά.

Μέσα από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτουν ευρήματα όπως βλάβη στο συκώτι της Τζωρτζίνας, μικρή πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων, με όλα αυτά να είναι αποτελέσματα από τη χορήγηση της τεράστιας ποσότητας κεταμίνης.

Τέλος, όπως αναφέρει στο πόρισμα του ο ιατροδικαστής σε περίπτωση εκταφής θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ