Οι αποκαλύψεις για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα συνεχίζονται ενώ οι μαρτυρίες διαδέχονται η μία την άλλη. Στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Μεγάλης Τετάρτης έδειξε ρεπορτάζ με τα τελευταία γενέθλια της 9χρονης Τζωρτζίνας στις 31 Οκτωβρίου του 2021, όταν το κορίτσι ήταν ήδη τετραπληγικό. Η πρωτότοκη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη βρισκόταν στο καροτσάκι και γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους γονείς, φίλους από το σχολείο και τον φυσιοθεραπευτή της.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του χώρου που πραγματοποιήθηκε το πάρτι γενεθλίων της, όλα φαινόταν φυσιολογικά στην οικογένεια και τίποτα δεν προμήνυε πως στο μέλλον θα συνέβαιναν τόσο φρικτά πράγματα. «Πάρτι ήταν, όλοι ήταν χαρούμενοι. Δεν φάνηκε να υπήρχε κάποιο πρόβλημα… Το παιδί ήταν σε καρότσι, δεν αντιδρούσε» είπε η γυναίκα.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο του Ρίου 4 ημέρες μετά (στις 4 Νοεμβρίου) με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου επικοινώνησε με τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε την εισαγωγή αυτή. Μάλιστα ανέφερε πως η ημερομηνία αυτή εξετάζεται από τις αρχές, προκειμένου να δουν πως κατέληξε στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στην ίδια εκπομπή είδαμε και ρεπορτάζ για τον κύριο Ηλιάδη. Πιο συγκεκριμένα έγινε γνωστό πως ο ίδιος δεν θέλησε να πάει στην κηδεία της άτυχης Τζωρτζίνας. Ο διακεκριμένος γιατρός, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θρήνησε τον χαμό του κοριτσιού με τον δικό του τρόπο. Την ώρα της κηδείας πήγε στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα και στάθηκε πάνω από το κρεβάτι της. Όπως είπε ο ίδιος στην Κέλλυ Χεινοπώρου «το τίμησα εκεί που πάλεψε εκείνη αλλά και όλοι εμείς οι γιατροί για τη ζωή της».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λίγο πριν από τα παραπάνω αποκλειστικά ρεπορτάζ της εκπομπής, «Το Πρωινό» πρόβαλλε στιγμιότυπο από το «Καλημέρα Ελλάδα», όπου ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλο τονίζει πως ο ίδιος έχει συμβουλέψει την κατηγορούμενη να μην δίνει συνεντεύξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ