Τα μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη με έναν φίλο του, λίγα 24ωρα πριν από τις συγκλονιστικές εξελίξεις αναφορικά με τους θανάτους των τριών παιδιών του, έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star και η δημοσιογράφος Άννα Σταματιάδου.

Σε αυτά, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έγραψε ότι γνωρίζει πολλά πράγματα για την υπόθση, ότι δεν φοβάται τίποτα και ότι έχει μιλήσι σε κάποιον, πριν πάει να καταθέσει στην ανακρίτρια.

Το ζευγάρι, όταν ξέσπασε το μεγάλο σκάνδαλο εμφανιζόταν ενωμένο και μάλιστα στην πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει στη Ζήνα Κουτσελίνη, αναφερόταν μόνο στους γονιδιακούς ελέγχους και στα πιθανά ιατρικά λάθη για τους θανάτους των κοριτσιών.

Μάλιστα, ο Μάνος εμφανιζόταν υποστηρικτικός στη Ρούλα και τόνιζε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να έχει κάνει κακό στα παιδιά της, καθώς ήταν εξαιρετική μητέρα, κάτι που υποστήριξε και στην τελευταία του συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη.

Στα μηνύματα που αντάλλαζε όμως με τους φίλους του, φαινόταν ότι γνώριζε πολλά παραπάνω για την υπόθεση και μάλιστα όπως είχε πει σε έναν από αυτούς, είχε μιλήσει, πριν βρεθεί στο γραφείο της ανακρίτριας.

«Αν υπήρχε μια περίπτωση να έχει κάνει κάτι σε ένα παιδί, θα την είχα σκοτώσει εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Πάνω στις ψυχές των τριών παιδιών μου, πλούτισαν όλα τα κανάλια και ακόμη και οι πιο μικρές εφημερίδες και δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση, ούτε ασφυκτικός θάνατος, ούτε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Μην παραπλανιέσαι. Αυτή τη στιγμή, μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά, χτυπιέται από παντού. Έλα λίγο στη θέση της», έγραφε σε μήνυμά του ο Μάνος Δασκαλάκης στις 22 Μαρτίου.

Διαβάστε στο Znews.gr τα μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη με τον φίλο του στις 23 Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ