Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Οι αρχές φαίνεται πως ψάχνουν το κίνητρο για τον θάνατο της Μαλένας, το πρώτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη που έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Live News, αναζητούν για το αν υπάρχει ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να σκότωσε τη Μαλένα για να μην αποχωριστεί τον Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως αναφέρουν ως τώρα διαφορετικές πηγές, η Ρούλα Πισπιρίγκου αγαπούσε παθολογικά τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. Σε αυτήν την παθολογική αγάπη κάποιοι αποδίδουν και τα πιθανά κίνητρά της για τον θάνατο των παιδιών τη. Προς το παρόν, ωστόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία στην περίπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ταυτόχρονα, έχουν ανοίξει και πάλι οι υποθέσεις για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Έπειτα από επικοινωνία του με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε σήμερα μια νέα αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή Live News. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως στις περιπτώσεις της Τζωρτζίνας και της Ίριδας, το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη θα μπορούσε να αποτελέσει χώρο για να αναζητηθεί το κίνητρο των θανάτων των παιδιών. Ωστόσο, οι Αρχές αναζητούν και το κίνητρο για τον θάνατο της Μαλένας.

«Είναι ένα ερώτημα που μας είχε απασχολήσει από την αρχή. Είχαμε πληροφορίες ότι όταν η Μαλένα εισήχθη στο νοσοκομείο τους ενημέρωσαν ότι η περίπτωση της φαίνεται να είναι ιάσιμη. Η λευχαιμία που είχε το παιδί μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Οι γιατροί είχαν ενημερώσει τους γονείς ότι για 20 ημέρες με ένα μήνα το παιδί θα έμενε στο νοσοκομείο και έπειτα το παιδί για 7 με 8 μήνες θα πρέπει το παιδί να φιλοξενηθεί σε έναν από τους ξενώνες της Φλόγας, της Ελπίδας. Μαζί του θα έπρεπε να είναι και ένας συνοδός. Τότε δημιουργήθηκε μια ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι για το τι θα κάνουν», ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Και συνέχισε: «Τι θα γίνει με το ζευγάρι ποιος θα μείνει στην Αθήνα και ποιος στην Πάτρα. Υπήρχε μια προστριβή στο ζευγάρι. Φαίνεται ότι θα υπήρχε ένας χωρισμός του ζευγαριού για τη Μαλένα. Για δυο χρόνια περίπου η μητέρα με την κόρη θα έπρεπε να είναι Αθήνα για θεραπείες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ