Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega« για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

«Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει και η θλίψη των ημερών και η όλη κατάσταση που δεν βοηθά. Δεν συνθηκολογεί, δεν πιστεύει ότι δεν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση, ωστόσο είναι δύσκολο. Η πάγια θέση της είναι ότι δεν εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών, μένει σταθερή από την αρχή μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν ζητήματα που ανακύπτουν από την ημέρα της απώλειας της Τζωρτζίνας. Πράγματι έχουν προκύψει κάποια ζητήματα και να ελέγξουμε τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την κατηγορία. Υπάρχουν τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της υπεράσπισης, έχουμε αναθέσει σε τεχνικούς συμβούλους να συντάξουν το πόρισμα τους για τον θάνατο της Τζωρτζίνας», ανέφερε αρχικά ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Μας ενδιαφέρει να αποδείξουμε ότι η κεταμίνη δεν δόθηκε από την κατηγορούμενη», πρόσθεσε.

Για το τεστ πατρότητας και τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, είπε πως «υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για αυτή την ενέργεια. Και οι δύο γονείς είχαν υποβληθεί σε γονιδιακό έλεγχο τους τελευταίους μήνες και τότε ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έλεγε ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά. Ένα τόσο σοβαρό ζήτημα θα έπρεπε να τον απασχολήσει νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν καθόλου επαφές στο ζευγάρι. Νομίζω πως υπάρχει ρήξη αλλά στις μεταξύ τους σχέσεις και τις συναισθηματικές και ηθικές απαιτήσεις που έχει ο ένας από τον άλλον.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται τις κατηγορίες και από την πρώτη στιγμή δεν έχει επιρρίψει καμία ευθύνη στον Μάνο Δασκαλάκη. Δεν είχε την ηθική και συναισθηματική στήριξη που θα προσδοκούσε από τον σύζυγό της».

«Δεν έχω την απάντησή της για το εάν είναι η ίδια στο παραπλανητικό τηλεφώνημα, είναι κάτι που θα το συζητήσω μαζί της τις προσεχείς ημέρες. Δεν προκύπτει από κάπου ότι είναι έμμεση παραδοχή της κατηγορίας. Θα το χαρακτήριζα ως αφελή και εφηβική συμπεριφορά εάν ήταν εκείνη στο τηλεφώνημα. Προς το παρόν αυτό το τηλεφώνημα δεν είναι μέρος της δικογραφίας», τόνισε σχετικά με το άγνωστο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ